Kako pametno da sakupljate i koristite svoje bonus poene?

Kartica „Sa nama na putu“ Vam prilikom svake kupovine daje mogućnost da sakupite ili koristite dodatne bonus poene.

Kako bismo obezbedili da Vaše bonus poene sakupljate i koristite na najbolji način, u nastavku teksta Vam dajemo preporuke za sakupljanje i korišćenje bonus poena.

Kada možete koristiti svoje bonus poene?

Prilikom prvog korišćenja bonus poena, važno je da kartica „Sa nama na putu“  bude aktivirana. To znači da su Vaši podaci stigli u administraciju kompanije NIS a.d. Novi Sad (najčešće u roku od sedam dana, najduže do 30 dana od predaje popunjene pristupnice). Dakle, prikupljeni bonus poeni se mogu iskoristiti odmah nakon aktivacije kartice. Ukoliko niste sigurni da li je Vaša kartica aktivirana, uvek možete pitati kasira da izvrši proveru.

Odlučite se da li sakupljate ili koristite bonus poene

Prilikom korišćenja bonus poena, ne možete istovremeno  da sakupljate dodatne poene u okviru jedne transakcije (računa). Dakle, jedna transakcija omogućuje ili da sakupljate bonus poene ili da koristite sakupljene bonus poene.

Prilikom svake kupovine, obratite pažnju na iznos Vašeg računa i u zavisnosti od toga donesite odluku da li ćete kupovinu iskoristiti za sakupljanje ili korišćenje bonus poena. Na primer, ukoliko trenutno imate sakupljenih 1.000 bonus poena na kartici, koja je u nivou ZLATO (2,5% bonus poena), a iznos Vašeg računa je 10.000 RSD, imate mogućnost ili da zaradite 250 dodatnih bonus poena ili da umanjite račun za 1.000 bonus poena. Naša preporuka je da u tom slučaju sakupite dodatne poene, a da sakupljene bonus poene iskoristite namenski prilikom sledeće kupovine, tako što ćete obaviti kupovinu roba i usluga u iznosu od 1.250 dinara.

Kako da u svakom momentu znate broj sakupljenih bonus poena?

Broj sakupljenih bonus poena pratite redovno na stranici „Moj nalog“. U skladu sa brojem sakupljenih poena, planirajte Vaše buduće kupovine.

Takođe, ukupan broj sakupljenih bonus poena, kao i nivo i status kartice možete proveriti na kasi pre svake kupovine,  a ove informacije će Vam biti dostupne i na nefiskalnom računu koji dobijate uz fiskalni račun.

Da li postoje izuzeci u proizvodima kada je sakupljanje bonus poena u pitanju?

Kao korisnik kartice „Sa nama na putu“, svoje bonus poene možete dobiti prilikom svake kupovine, izuzev kupovine sledećih proizvoda: duvanski proizvodi, TAG uređaji, časopisi, dnevna štampa i sve vrste dopuna – za kupovinu ovih proizvoda ne dobijate bonus poene.

Iskoristite sve prednosti kartice „Sa nama na putu“ na najbolji način.

Dobro došli na Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice.