Magični popusti na posuđe za pastu!

Rosmarino Pasta posuđe vrhunskog kvaliteta sada na sjajnom popustu od čak 60% na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

Rosmarino Pasta posuđe izrađeno je od visokokvalitetnog i izdržljivog aluminijuma i presvučeno je zaštitnim premazom. Svojom veličinom idealno je za pripremu srednjih i većih količina hrane i pogodno je za sve vrste ploča za kuvanje, uključujući i indukciju.

Popust na Rosmarino Pasta posuđe možete ostvariti uz karticu lojalnosti „Sa nama na putu“ ili sakupljanjem određenog broja kupona prilikom kupovine u iznosu od najmanje 1.000 dinara.

Kupone možete sakupljati od 2.11.2020. do 1.2.2021. Ponuda traje do 28.2.2021. ili do isteka zaliha.

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici ili restoranu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u vrednosti od 1.000 dinara, u periodu do 1. februara 2021. godine, dobijate jedan kupon. Kada sakupite kupone i popunite talon, odaberite jedan od proizvoda i pokažite brošuru sa sakupljenim kuponima prilikom plaćanja na kasi.

Ako ste vlasnik kartice lojalnosti „Sa nama na putu“, nisu vam potrebni kuponi da biste ostvarili popust.

Sakupljeni kuponi se mogu zameniti za Rosmarino Pasta posuđe do 28.2.2021. godine ili do isteka zaliha, samo na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Proizvodi se mogu kupiti i po punoj maloprodajnoj ceni.

Više informacija o uslovima promocije možete saznati na linku:  

Spisak benzinskih stanica možete pogledati ovde: 

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.