Nagrađujemo svaku kupovinu u Gigatronu!

Gigatron promotion

Iznenađenje za sve članove „Sa nama na putu“ programa!

Svaka kupovina u Gigatron radnjama uz „Sa nama na putu“ karticu, donosi vam 2,5% bonus poena, koje možete da iskoristite za naredna plaćanja ili umanjenje računa, prilikom kupovine goriva ili robe na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Odaberite artikal koji vam je potreban i ostvarite značajne uštede za sebe!

Izaberite artikal u Gigatronu.

Platite gotovinom i platnom karticom.

48h nakon kupovine, dobijate 2,5% bonus poena na vašoj “Sa nama na putu” kartici.

Iskoristite bonus poene za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinski stanicama.

 

 

USLOVI KORIŠĆENJA:

  • Molimo Vas da prilikom kupovine u Gigatronu, prodavcu pokažete Vašu “Sa nama na putu” karticu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja Vaše kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na Vašu karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.
  • Ponuda važi za sve načine plaćanja osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.
  • Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje. Ponuda ne važi za artikle označene sa “ŠOK cena”.
  • Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudi su vam dostupne i na Gigatron sajtu www.gigatron.rs
  • Uslove korišćenja ponude možete pronaći na linku: Sa nama na putu i Gigatron - uslovi korišćenja