O programu

Program lojalnosti „Sa nama na putu“ omogućava Vam niz posebnih pogodnosti pri kupovini goriva, roba i usluga na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Stepen pogodnosti koje možete uživati zavisi od Vaše ukupne mesečne potrošnje na našim stanicama.

Pri svakoj kupovini na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama sa karticom programa lojalnosti „Sa nama na putu“ dobijate određeni broj bonus poena*, koji se nakon jednog dana deponuju na Vašu karticu i mogu se odmah koristiti ukoliko je kartica aktivirana.           

U zavisnosti od visine iznosa mesečne potrošnje, srebro, zlato ili platina su nivoi koje možete imati na Vašoj kartici. Nivo kartice određuje broj bonus poena koje dobijate pri svakoj kupovini goriva, (koji se mogu kretati u rasponu od 1 do 5,5 bonus poena) odnosno procenat bonus poena koji dobijate pri svakoj kupovini artikala iz dopunskog asortimana.

* U obračun bonus poena ne ulaze cigarete, TAG uređaj, časopisi, dnevna štampa, sve vrste dopuna, žetoni za perionicu i usisivač, proizvodi u okviru programa sakupljanja kupona i uz koje se dobija popust uz karticu "Sa nama na putu".