Opremi svoj dom uz odličan Cash back!

Gigatron cashback

Neka sve zablista!

Ostvarite cash back od 10% u Gigatron prodavnicama, prilikom kupovine bele tehnike i cash back od 15% prilikom kupovine usisivača i drugih malih kućnih aparata uz Vašu Sa nama na putu karticu lojalnosti!

Svoje bonus poene koristite za naredna plaćanja ili umanjenje računa prilikom kupovine goriva ili robe na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Za sve ostale proizvode u Gigatronu i dalje vas čeka redovan cash back od 2,5%! Akcija traje od 20.8.2020. do 20.9.2020. godine.

USLOVI KORIŠĆENJA:

  • Molimo Vas da prilikom kupovine u Gigatronu, prodavcu pokažete Vašu “Sa nama na putu” karticu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja Vaše kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na Vašu karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.
  • Ponuda važi za sve načine plaćanja osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.
  • Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje. Ponuda ne važi za artikle označene sa “ŠOK cena”.
  • Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudi su vam dostupne i na Gigatron sajtu www.gigatron.rs
  • Uslove korišćenja ponude možete pronaći na linku: Sa nama na putu i Gigatron - uslovi korišćenja