Ostvari bonus poene kupovinom u Gigatronu!

Imamo novosti za sve ljubitelje odlične tehnike!

Od 1.4.2021. možete sebi priuštiti vrhunsku tehniku uz dodatnu uštedu! Samo uz vašu „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti cash back od 2% na baš sve proizvode u Gigatron radnjama uključujući i one sa oznakom ŠOK CENA  i  TOP ARTIKAL. 

Vaše sakupljene bonus poene u vidu cash back-a u svakom trenutku možete da iskoristite za umanjenje računa prilikom kupovine goriva ili robe na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Odaberite artikal koji vam je potreban i ostvarite značajne uštede za sebe!

USLOVI KORIŠĆENJA:

  • Molimo Vas da prilikom kupovine u Gigatronu, prodavcu pokažete Vašu „Sa nama na putu” karticu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja Vaše kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na Vašu karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.
  • Ponuda važi za sve načine plaćanja osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.
  • Ponuda važi i za artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.
  • Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje.
  • Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudi su vam dostupne i na Gigatron sajtu www.gigatron.rs
  • Uslove korišćenja ponude koji važe od 1.4.2021. možete pronaći na linku.