Ostvari bonus poene kupovinom u Gigatronu!

Kupovinom u Gigatron radnjama uz „Sa nama na putu“ karticu, ostvarujete 2,5% bonus poena, koje možete da iskoristite za umanjenje računa prilikom kupovine goriva ili robe na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Odaberite artikal koji vam je potreban i ostvarite značajne uštede za sebe!

USLOVI KORIŠĆENJA:

  • Molimo Vas da prilikom kupovine u Gigatronu, prodavcu pokažete Vašu “Sa nama na putu” karticu. Gigatron prodavac je u obavezi da evidentira prodaju učitavanjem broja Vaše kartice u sistem. Učitana kartica je uslov da nakon prodaje bonus poeni budu dodeljeni na Vašu karticu. Naknadno učitavanje kartice i povezivanje sa fiskalnim računom nije moguće.

  • Ponuda važi za sve načine plaćanja osim za plaćanje Gigatron promotivnim vaučerima koji su deljeni po osnovu marketinških aktivnosti.

  • Ponuda se ne može kombinovati sa drugim akcijama i popustima osim sa redovnim popustom za gotovinsko plaćanje. Ponuda ne važi za artikle označene sa “ŠOK cena”.

  • Bonus poeni se aktiviraju u roku od 48h nakon izvršene kupovine. Informacije o ponudi su vam dostupne i na Gigatron sajtu www.gigatron.rs

  • Uslove korišćenja ponude možete pronaći na linku: Sa nama na putu i Gigatron - uslovi korišćenja