Sipaj danas, plati sledećeg meseca!

„Sa nama na putu“ kartica lojalnosti!

U okviru programa lojalnosti „Sa nama na putu“ uveli smo i dodatnu funkcionalnost kartice u saradnji sa Sberbank-om, koja omogućava odloženo* plaćanje goriva i svih proizvoda na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Iskoristi i ostale prednosti kartice "Sa nama na putu".

  • ​Sakupljaj bonus poene i uštedi prilikom svake kupovine;
  • Iskoristi bonus poene za umanjenje naredne kupovine;
  • Besplatno koristi godinu dana uslugu „Pomoć na putu“ koju pruža Europ Assistance; 
  • Sakupi dodatne bonus poene kod partnera Gigatron;
  • Iskoristi popuste na benzinskim stanicama;
  • Koristi aplikaciju „Sa nama na putu“ i u svakom trenutku imaj uvidu u pregled transakcija, potrošnje i sakupljenih bonus poena;
  • Sačekaj nove pogodnosti koje stižu uskoro!

NAPOMENA:  *Odloženo plaćanje podrazumeva da kupujete tokom tekućeg  meseca, a plaćate  do 15-og dana u narednom mesecu.

Zatraži svoju karticu lojalnosti „Sa nama na putu“ uz koju možeš da plaćaš na odloženo i pridruži se hiljadama zadovoljnih vozača.

DA LI SI ZAINTERESOVAN/A?

Ukoliko želiš da dobiješ dodatne informacije, ostavi podatke i očekuj poziv iz našeg Call centra, a zatim podnesi zahtev za karticu na benzinskoj stanici.

Ukoliko osim poziva za dodatne informacije, želite naknadno da budete informisani o novinama i ponudama u okviru Programa „Sa nama na putu“, potrebno je da označite saglasnosti niže.

Saglasan sam da dodatno budem informisan o ponudama, posebnim ponudama i novinama u okviru programa „Sa nama na putu“, na sledeći način:

Za više detalja vezanih za način na koji obrađujemo vaše lične podatke molimo pročitajte našu Politiku privatnosti i odeljak O kolačićima. Vaši podaci će se čuvati godinu dana od dostavljenih podataka. Ukoliko želite da promenite podatke ili da podaci budu izbrisani iz baze ranije, molimo Vas da pošaljete zahtev na sledeći e-mail:office@nis.eu.