Sipaj danas, plati sledećeg meseca!

Da li znaš da tvoja kartica lojalnosti „Sa nama na putu“ može imati funkciju odloženog plaćanja?

Zahvaljujući saradnji sa Sberbank-om, uz „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti, imaš mogućnost plaćanja na odloženo na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Odloženo plaćanje uz „Sa nama na putu“ karticu podrazumeva mogućnost kupovine goriva i ostalih proizvoda tokom jednog meseca i izmirivanje obaveza do 15. dana u narednom mesecu, bez kamate.

Pored odloženog plaćanja, očekuju te brojne akcije i popusti na benzinskim stanicama, popusti kod naših partnera i mnogi drugi benefiti.

Potraži svoju „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti sa funkcijom odloženog plaćanja i otkrij sve mogućnosti koje ti pruža.

DA LI SI ZAINTERESOVAN/A?

Ukoliko želiš da dobiješ dodatne informacije, ostavi podatke i očekuj poziv iz našeg Call centra, a zatim podnesi zahtev za karticu na benzinskoj stanici.

Ukoliko osim poziva za dodatne informacije, želite naknadno da budete informisani o novinama i ponudama u okviru Programa „Sa nama na putu“, potrebno je da označite saglasnosti niže.

Saglasan sam da dodatno budem informisan o ponudama, posebnim ponudama i novinama u okviru programa „Sa nama na putu“, na sledeći način:

Za više detalja vezanih za način na koji obrađujemo vaše lične podatke molimo pročitajte našu Politiku privatnosti i odeljak O kolačićima. Vaši podaci će se čuvati godinu dana od dostavljenih podataka. Ukoliko želite da promenite podatke ili da podaci budu izbrisani iz baze ranije, molimo Vas da pošaljete zahtev na sledeći e-mail:office@nis.eu.