Poklanjamo novih 450 karata za utakmicu Lige Šampiona!

OPŠTA PRAVILA FACEBOOK I INSTAGRAM NAGRADNOG KONKURSA „OSVOJI KARTU I DOŽIVI MAGIJU FUDBALA“ - TALAS II, NIS A.D. NOVI SAD

1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA

Organizator nagradnog konkursa je NIS A.D. NOVI SAD, Narodnog fronta 12, Novi Sad - u daljem tekstu Organizator.

2. NAZIV, MESTO I VREME TRAJANJA

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom „Osvoji kartu i doživi magiju fudbala“ - talas II (u daljem tekstu: Konkurs). Konkurs se organizuje putem Facebook stranice „Sa nama na putu“ i Instagram stranice „Sa nama na putu“.

Konkurs se organizuje u periodu od 3.11.2018. od 13 časova do 5.11.2018. do 18 časova.

Dobitnici nagrada će biti objavljeni 5.11.2018. godine u 21h, na ovoj stranici "Sa nama na putu" sajta.

3. USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA KONKURSU

Za učešće u Konkursu i osvajanjem nagrade, potrebno je ispuniti određene uslove koji su definisani u okviru ovog pravilnika.

U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice ili neprikladan sadržaj od strane jednog ili više korisnika, Organizator zadržava pravo da ove korisnike bez upozorenja diskvalifikuje iz Konkursa i njihove sadržaje ukloni.

4. MEHANIZAM NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni konkurs će se sprovoditi na dva kanala: Facebook stranica „Sa nama na putu“i Instagram stranica „Sa nama na putu“.

Učesnici imaju pravo da učestvuju na oba kanala ili na samo jednom, a jedan račun uz karticu „Sa nama na putu“ obezbeđuje samo jednu nagradu. Učesnik može koristiti jednu karticu "Sa nama na putu" za više računa u pojedinačnoj vrednosti od minimum 5.000 RSD i u tom slučaju se kvalifikuje za broj nagrada jednak broju napravljenih računa.

Učesnici koji uz istu karticu i račun obave prijavu na oba kanala i ispune uslove za dobijanje nagrade, dobiće samo jednu nagradu.

MEHANIZAM ZA FACEBOOK I INSTAGRAM FEED OBJAVE NA STRANICAMA "SA NAMA NA PUTU"

Nagrade dobijaju prvi prijavljeni učesnici, koji su ispunili sve definisane korake. Koraci su sledeći:

1. Izvršiti transakciju uz karticu „Sa nama na putu“* za kupovinu G-Drive goriva (G-Drive dizel ili G-Drive 100) u vrednosti od minimum 5.000 RSD, na bilo kojoj NIS Petrol ili Gazprom benzinskoj stanici u Srbiji, koje u svom asortimanu imaju G-Drive gorivo**

2. Nakon kupovine potrebno je poslati u inbox Facebook-a i/ili Instagram-a (DM) broj kartice "Sa nama na putu" uz koju je izvršena kupovina i broj mobilnog telefona.

Nakon ispunjenja prethodno navedenih obaveznih koraka u mehanizmu, učesnici konkursa će primiti SMS poruku sa kodom za preuzimanje nagrade***

NAPOMENE:

*  Svi potrošači koji ne poseduju karticu lojalnosti „Sa nama na putu“, istu mogu kupiti prilikom kupovine G-Drive goriva, po ceni od 180 RSD.

** Važi za sve transakcije počevši od 3.11.2018. od 13h do 5.11.2018. do 18h.

*** Kao prvi kriterijum u izboru potrošača koji će osvojiti poklon kartu, uzima se vreme izvršene transakcije od momenta objavljivanja nagradnog konkursa na Facebook-u i Instagram-u, uz sve ostale ispunjene navedene uslove.

Dobitnicima karata će informacije o mestu i vremenu preuzimanja karte za utakmicu biti navedene u primljenom SMS-u.

MEHANIZAM ZA STORY NAGRADNU AKTIVACIJU

"Sa nama na putu" poklanja karte za 30 najkreativnijih predloga na temu "Ja volim Zvezdu". Koraci za učešće u Story nagradnom konkursu su sledeći:

1. Napraviti sliku ili snimiti video na temu "Ja volim Zvezdu"
2. Postaviti Story na ličnom profilu i tagovati @sanamanaputu stranicu
3. "Sa nama na putu" žiri bira 30 najkreativnijih predloga i poklanja im po jednu kartu za utakmicu Crvena Zvezda - Liverpul

Story dobitnici biće objavljeni 5.11.2018. u 21h na ovoj stranici "Sa nama na putu" sajta.

5. NAGRADE

Glavne nagrade su karte za fudbalsku utakmicu „Crvena Zvezda“ i „Liverpul“ koja će se održati 6.11.2018. godine na fudbalskom stadionu „Ratko Mitić“. Karte će se raspodeliti na sledeći način:

  • Facebook: 120 karata,
  • Instagram: 300 karata,
  • Story: 30 karata.

Svi ostali učesnici dobiće popust na G-Drive gorivo u iznosu od 5 RSD/l.

6. SAGLASNOST SA PRAVILIMA

Učesnici koji učestvuju na Konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije poklone ili poklone u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Pokloni se ne mogu zameniti za novac. Učestvujući u ovom Konkursu učesnici prihvataju definisana pravila Konkursa.

Na konkursu ne mogu učestvovati lica koja su mlađa od 18 godina.

7. PREKID KONKURSA

Konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem pismenog obaveštenja na Facebook strani „Sa nama na putu“.

SREĆNO SVIMA KOJI SLAVE ZVEZDINU LIGU ŠAMPIONA!

Beograd, 3.11.2018.