Posao ne može da čeka, plaćanje može!

Uz „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti, plaćajte na odloženo do 45 dana.

Svakodnevno pružamo podršku na putu hiljadama zadovoljnih potrošača i trudimo se da unapredimo naše usluge prepoznajući potrebe i specifičnu dinamiku poslovanja. Zbog toga je unapređena „Sa nama na putu“ kartica lojalnosti za odloženo plaćanje pravi izbor za Vas.

UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE

Za Vas smo pripremili brz i jednostavan proces za podnošenje zahteva bez odlaska u banku i pripremu dodatne dokumentacije sa Vaše strane, na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Dovoljno je samo da ponesete:

  • Važeću ličnu kartu
  • Važeću vozačku dozvolu
  • Karticu „Sa nama na putu“

Procedura odobrenja od strane banke je veoma jednostavna i ne uključuje kompletnu procenu Vaše kreditne sposobnosti, što omogućava korišćenje ove kartice i za klijente koji do sada nisu imali kreditnu istoriju.

Planirajte vaše troškove i odloženo plaćajte do 45 dana, jer Vaše obaveze dospevaju tek 15-og u narednom mesecu, o čemu će Vas banka obavestiti slanjem mesečnog izvoda po kartici elektronskim putem. Savetujemo Vam da redovno izmirujete ukupnu potrošnju, kako biste izbegli plaćanje kamate.

Vaše mesečne obaveze po kartici možete izmiriti na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama besplatno, ili uplatom sa Vašeg računa putem e-bankinga ili m-bankinga, uplatom u pošti ili banci.

Ako ste zainteresovani da pratite dnevno stanje po Vašoj kartici, kao i stanje bonus poena onda je pravo rešenje za Vas mobilna aplikacija „Sa nama na putu“.

Mesečno održavanje platne funkcije kartice iznosi 99 rsd.