Program "Sa nama na putu"

Već dugi niz godina, podrška koju dobijamo od Vas podstiče nas da napredujemo i uvek budemo spremni da Vam pružimo više. Znajući da u životu dobijamo onoliko koliko dajemo, pronašli smo novi način da uzvratimo poverenje koje u nas polažete. Tako je nastao program lojalnosti „Sa nama na putu“.

„Sa nama na putu“ je program nagrađivanja lojalnosti kupaca na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Kartica „Sa nama na putu“ Vam omogućava da prikupljate bonus poene prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga na našim benzinskim stanicama i tako uvek budete na dobitku.

Učlanjenje u program je veoma jednostavno. Potražite aplikacionu formu koja je dostupna na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, popunite je i predajte ovlašćenom licu (na kasi) od kojeg ćete dobiti karticu pomoću koje prikupljate bonus poene prilikom svake Vaše kupovine.

Ostvarite bonus poene Vašom sledećom kupovinom!

Kartica omogućava prikupljanje bonus poena odmah nakon popunjavanja aplikacione forme, dok je korišćenje bonus poena moguće nakon zvanične aktivacije kartice.

Više informacija o samom programu i aktivaciji kartice možete pronaći na ostalim stranicama ovog sajta.