„Sa Nama Na Putu“ od sada uz Vas i na društvenim mrežama!

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da od sada sa nama možete komunicirati i na društvenim mrežama, putem Facebook i Instagram stranica “Sa nama na putu”.

U skladu sa globalnim trendovima i potrebom potrošača da kroz direktnu komunikaciju sa kompanijom dobiju brze odgovore na sva pitanja koja se tiču proizvoda i usluga, kreirali smo nove kanale komunikacije, pre svega sa željom da izgradimo još bolje odnose sa potrošačima, ali i u svrhu promocije naših potrošačkih brendova i palete naših usluga. Na novim Facebook i Instagram stranicama “Sa nama na putu” očekuje Vas mnogo iznenađenja, zabavnih nagradnih akcija, poklona i korisnih saveta.

Dobrodošli na stranice društvenih mreža, koje brinu o vremenu koje provodite na putu! Verujemo da ćete se pronaći u ovoj priči, da želite da nas pratite i dozvolite da Vas iznenadimo!

Lajkujte nas na Facebooku https://www.facebook.com/SaNamaNaPutuSrbija, zapratite na Instagramu https://www.instagram.com/sanamanaputu i budite nam partner na ovom zanimljivom putovanju!