Sakupljajte bonus poene

Pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama sa karticom „Sa nama na putu’’ dobijate određeni broj bonus poena*. Bonus poeni se obračunavaju odmah nakon Vaše kupovine. Ukoliko je kartica aktivirana možete ih odmah koristiti, a broj poena koji dobijate zavisi od nivoa Vaše kartice. Srebro, zlato i platina su nivoi koje Vaša kartica može imati, što je određeno iznosom Vaše mesečne potrošnje.

Tabela ispod prikazuje nivo Vaše kartice i vrednost bonus poena u odnosu na iznos Vašeg mesečnog računa.

Nivo Potrošnja u prethodnom mesecu Vrednost bonus poena**
(u odnosu na iznos računa)
SREBRO 0 – 9.999 dinara 1,5%
ZLATO 10.000 – 18.999 dinara 2,5%
PLATINA Preko 19.000 dinara 3,5%

** 1 bonus poen = 1 dinar

Na početku Vaš nivo je Srebro i svaka Vaša kupovina nagrađuje se sa 1,5% bonus poena u odnosu na iznos računa. Kada u toku meseca ostvarite potrošnju veću od 9.999 dinara, Vaš nivo u sledećem mesecu napreduje u Zlato, te Vašu kupovinu nagrađujemo sa 2,5% vrednosti računa. Do najvišeg Platina nivoa stižete ukoliko u toku meseca ostvarite kupovinu u vrednosti 19.000 dinara ili više. Tada svaku Vašu kupovinu nagrađujemo sa 3,5% od vrednosti Vašeg računa.

Nivo Vaše kartice se automatski ažurira početkom svakog meseca.

Program „Sa nama na putu“ dostupan je na svim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama sa ciljem nagrađivanja potrošača, pružajući Vam brojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, roba i usluga.

AKCIJA - DODATNE POGODNOSTI

Dodatne bonus poene možete dobiti kupovinom premijum G-Drive goriva, kada uz redovne bodove dobijate dodatnih 0,5% bodova. 

Primer: Ukoliko je Vaš nivo kartice SREBRO, kupovinom premijum goriva ostvarujete ukupno 2% bonus poena. Ako je Vaš nivo ZLATO, ostvarujete  ukupno 3% bonus poena, a ukoliko je Vaš nivo PLATINA, iznos Vaših bonus poena biće čak 4%.

Akcija traje do 31.12.2018. godine.

* U obračun bonus poena ne ulaze cigarete, TAG uređaj, časopisi, dnevna štampa, sve vrste dopuna i proizvodi u okviru programa sakupljanja kupona i uz koje se dobija popust uz karticu "Sa nama na putu".