Specijalna ponuda za sve nove korisnike

Novi benefit: Godinu dana besplatne članarine

Ukoliko još uvek nemate platnu „Sa nama na putu“ karticu, koju smo kreirali u saradnji sa Sberbank-om, spremili smo specijalnu akciju, koja vam donosi godinu dana besplatne članarine!

Podnesite zahtev za platnu „Sa nama na putu“ karticu tokom avgusta i septembra i uživajte u pogodnostima bez troška mesečne članarine u narednih godinu dana! Ponuda se odnosi na sve zahteve podnete od 1. avgusta do 30. septembra i za platne kartice aktivirane najkasnije do 15. oktobra 2018. godine. Prvih godinu dana bez troška mesečne članarine važi od datuma aktiviranja platne „Sa nama na putu“ kartice .

Podnesite zahtev za Vašu platnu „Sa nama na putu“ karticu, na najbližoj NIS Petrol ili Gazprom benzinskoj stanici! ​​​


Odloženo plaćanje na 45 dana

Uz “Sa nama na putu” platnu karticu u mogućnosti ste da plaćate na odloženo do 45 dana, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, do visine odobrenog limita. Sa platnom karticom možete da plaćate gorivo i dodatni asortiman, isključivo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. U zavisnosti od nivoa lojalnosti kojem pripadate, biće vam odobreno 15.000 (ukoliko nemate kreditnu istoriju) ili 20.000 (srebrni i zlatni nivo) odnosno 40.000 (platina nivo) dinara limita.

Do platne "Sa nama na putu" kartice možete doći prateći četiri naredna koraka:

 1. Podnesite zahtev na jednoj od NIS Petrol ili Gazprom stanica tokom radnog vremena.
 2. Vaš zahtev će biti obrađen u roku od pet dana od strane Sberbank-e.
 3. Potpišite ugovor na benzinskoj stanici na kojoj ste podneli zahtev svakog dana od 7h do 19h.
 4. Pošaljite SMS za dobijanje lozinke i pina za potrebe korišćenja kartice.
   

Ostali benefiti "Sa nama na putu" platne kartice

Pored odloženog plaćanja goriva i robe do 45 dana, očekuje Vas i niz drugih pogodnosti uz „Sa nama na putu“ platnu karticu:

Više o svim pogodnostima možete saznati ovde.


Najčešća pitanja i odgovori

ŠTA TAČNO ZNAČI ODLOŽENO PLAĆANJE DO 45 DANA?

Plaćanje na odloženo funkcioniše kalendarski odnosno, ukoliko ste izvršili kupovinu prvog dana u mesecu, tada imate  na raspolaganju 45 dana odloženog plaćanja, a ukoliko na primer sipate gorivo desetog dana u mesecu, imate 35 dana, itd. Datum do kojeg treba da platite zaduženje iz prethodnog meseca je 15. dan tekućeg meseca.

SA KOJOM BANKOM JE KREIRANA PLATNA KARTICA?

Platna kartica je kreirana u saradnji sa Sberbank-om.

DA LI MORAM DA BUDEM KLIJENT BANKE?

Imajući u vidu da je u pitanju bankarski proizvod, neophodno je otvaranje računa u Sberbanci, bez bilo kakvih dodatnih uslova (prenos zarade i slično).

DA LI UZIMANJEM PLATNE „SA NAMA NA PUTU“ KARTICE OPTEREĆUJEM SVOJU ZADUŽENOST U KREDITNOM BIROU?

Mesečni limit koji Vam je odobren na platnoj kartici „Sa nama na putu“ biće uključen u Vaše ukupno zaduženje koje se evidentira u Kreditnom birou.

DA LI POSTOJE TROŠKOVI MESEČNOG ODRŽAVANJA?

Ukoliko za platnu karticu aplicirate tokom avgusta i septembra ove godine, ne postoji mesečno održavanje u periodu od godinu dana od zaključenja ugovora. Nakon toga, mesečno održavanje se naplaćuje 99 dinara.

KAKO DA IZMIRIM SVOJ DUG?

Obaveze možete izmiriti za prethodni mesec do 15-og u tekućem mesecu, uplatom sa Vašeg računa, na račun koji je naveden u izvodu. Izvod ćete primati svakog meseca na Vaš e-mail. Obeveze se mogu izmiriti: putem e-banking ili m-banking naloga vaše banke; na blagajni pošte ili banke ili uplatom na bilo kojoj NIS Petrol i Gazprom benzinskoj stanici.

DA LI MORAM DA VRATIM CELI IZNOS DUGA ODJEDNOM?

U obavezi ste da izmirite min. 10% od ukupno potrošenog iznosa, odnosno min. 1000 din ukoliko je 10% duga manje od pomenutog iznosa. Savetujemo Vam da potrošeni iznos izmirite u celosti, jer se u suprotnom na ostatak neizmirenog duga obračunava kamata u iznosu od 2,4% mesečno.

DA LI PLATNOM KARTICOM MOGU DA KUPUJEM NA ODLOŽENO BILO GDE?

Trenutno, platnu karticu možete da koristite isključivo za kupovinu goriva i ostalih proizvoda i usluga na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

DA LI MOGU DA IMAM PLATNU KARTICU UKOLIKO SAM NEZAPOSLENO LICE?

Zaposlenje nije neophodan uslov za odobrenje platne „Sa nama na putu“ kartice. Osnovni kriterijum za odobrenje platne kartice je kreditna istorija i status u kreditnom birou.

   

  Da li ste zainteresovani?

  Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o "Sa nama na putu" platnoj kartici, ostavite podatke i očekujte poziv iz našeg Call centra.

  Slažem se da navedeni podaci mogu da se koristi u svrhu kontaktiranja i obezbeđivanja dodatnih informacija u vezi s ponudom, kao i za slanje dodatnih obaveštenja vezanih za program „Sa nama na putu“. Za više detalja vezanih za način na koji obrađujemo vaše lične podatke molimo pročitajte našu Politiku privatnosti i odeljak O kolačićima.