Vector keramički pekači i Pininfarina Home Collection

Male tajne velikih majstora!

Samo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama čeka vas ekskluzivna kolekcija Vector keramičkih pekača Vista Alegre i Pininfarina staklenih posuda za odlaganje namirnica.

Sakupljanjem određenog broja kupona, prilikom kupovine goriva ili kupovine u prodavnici ili restoranu, možete sebi obezbediti ekslkuzivnu kolekciju po promotivnim cenama i sa popustom od čak 60%.

Ukoliko ste vlasnik „Sa nama na putu“ kartice, nisu vam potrebni kuponi da bi ste ostvarili popust, a uz „Agro“ karticu lojalnosti, popust možete ostvariti i uz manji broj sakupljenih kupona. Proizvode pogledajte na sledećem linku: posuđe na NIS Petrol i Gazprom stanicama.

Vidimo se na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

USLOVI PROMOCIJE

  • Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici ili restoranu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u vrednosti od 1.000 dinara, u periodu od 15. novembra 2018. do 5. februara 2019. godine, dobijate jedan kupon.
  • Kada sakupite kupone i popunite talon, odaberite jedan od proizvoda i pokažite brošuru sa sakupljenim kuponima, prilikom plaćanja na kasi.
  • Ukoliko ste vlasnik „Sa nama na putu“ nisu vam potrebni kuponi da bi ste ostvarili popust. Sakupljanje bonus poena nije moguće uz kupovinu ovih proizvoda.
  • Sakupljeni kuponi se mogu zameniti za Vector Vista Alegre i Pininfarina proizvode do 26. februara 2019. godine na svim Gazprom i odabranim NIS Petrol benzinskim stanicama.
  • Spisak benzinskih stanica možete pogledati ovde.
  • Proizvodi  se  mogu kupiti i po punoj maloprodajnoj ceni.

Pininfarina Home Collection

Međunarodno priznata kuća dizajna Pininfarina je od 1930. godine simbol italijanskog stila u svetu. Elegancija, čistoća i inovacije su vrednosti koje usmeravaju dizajn kolekcije, razvijene u saradnji sa Bormioli Rocco, vodećim brendom na tržištu staklenih posuda za hranu. Pinifarina ekskluzivna linija staklenih posuda, sa posebnim sigurnosnim poklopcem. Zahvaljujući kaljenom staklu, može se direktno premestiti iz zamrzivača u mikrotalasnu (sa otvorenim poklopcem) i u rernu (bez poklopca).

Kolekcija Vector keramičkih pekača Vista Alegre

Vista Alegre je najveća iberijska kompanija kuhinjskih proizvoda i pribora za jelo i jedna od najvećih u Evropi. Vector keramički pekači kolekcija koja odgovara različitim namenama, za pripremanje slanih i slatkih jela. Pravougaoni pekači su savršeni za pripremanje govedine, piletine i ribe. Kvadratni pekač je posebno pogodan za tipična italijanska jela kao i „lazanje", ali i za krompir i pečeno povrće. Okrugli pekač je pogodan za pite i kolače. Vector pekači  se proizvode od keramike, od materijala sa visokim kapacitetom za apsorpciju toplote, kako bi hrana dugo ostala topla.  Idealna je za pečenje u tradicionalnoj i u mikrotalasnoj pećnici, čuvanje hrane u zamrzivaču i frižideru. Praktična i sa modernim dizajnom, ova kolekcija se može koristiti i za posluživanje hrane. Zaobljeni rubovi pružaju više otpornosti, a glatko polirano dno sprečava grebanje. Bezbedno za pranje u mašini za sudove.

Akcija traje dok traju zalihe, a najkasnije do 26. februara 2019. godine.

NAPOMENA: Prema pravilima programa "Sa nama na putu" ukoliko se kupovina obavlja bonus poenima, proizvod se plaća po punoj ceni. Takođe, sakupljanje bonus poena nije moguće uz kupovinu ovih proizvoda.